2022-08-24 217 浏览
🇯🇵🇯🇵日本过江龙拉面🇯🇵🇯🇵🍴NO Jo@中环🍴相信好多人都好挂住日本,特别系日本既拉面啦!!NO Jo系冢田农场副线餐厅,就连日本人都推介呢间餐厅!我地今次坐OUTDOOR LUNCH,仲有Green / black tea送TIM!------------------------------🟠Spicy Minced Chicked Tossed Noolde $123呢个口感似肉碎捞面,有啲似食紧四川担担面,少少辣亦唔会好干身,唔系太有惊喜。.🟢Salmon with Avocado Don $108朋友想食健康D,就拣左呢个三文鱼牛油果丼。牛油果好新鲜,味道中规中矩。.🔵Tuna Don $108吞拿鱼新鲜,口感滑唔会一旧旧咁 ,又无腥味。.🟣Soy Sauce Ramen $138黎到梗系要试最出名既拉面!酱油汤底唔会好咸,鸡髀好香好软熟,够哂入味,食完唔会觉得好油腻 。------------------------------好食度:😋😋😋😋抵食度:💸💸💸打卡度:📷📷📷📷舒适度:🛋🛋🛋服务态度:🗣🗣🗣🗣.
🇯🇵🇯🇵日本过江龙拉面🇯🇵🇯🇵
🍴NO Jo@中环🍴

🟢Salmon with Avocado Don $108

🔵Tuna Don $108
吞拿鱼新鲜,口感滑唔会一旧旧咁 ,又无腥味。

🟣Soy Sauce Ramen $138

好食度:😋😋😋😋