2020-03-03 35 浏览
Burgerman 系大角咀区内一间比较出名既汉堡小店,店面面积比深水埗店大,一面有坐到大约六个人既吧台,另一面就有两张长台,每张都坐到四至六人,所以同几个朋友一齐黎食都唔会觉得太迫。汉堡既选择都几多,另外亦有啲小食、意粉选择,加$20 就可以跟Combo, 有薯条/薯格/沙律同汽水另外原来仲有到会。和牛汉堡Waygu Burger ($78)加炒野菌丝Extra topping:Sauteed mushroom (+$8)汉堡包香软松化,加上左黑白芝麻,特别香。和牛汉堡扒用左草饲120日既和牛,入口即溶!另外汉堡仲有加上炸洋葱丝同埋Provolone Cheese, 劲香。酱汁方面,呢个包系用日式焙烧芝麻酱,我觉得几特别,唔会太溜,而且有啲日式风味。

另外原来仲有到会。

和牛汉堡Waygu Burger ($78)

汉堡包香软松化,加上左黑白芝麻,特别香。
和牛汉堡扒用左草饲120日既和牛,入口即溶!

• 和牛汉堡