2023-12-04 61 浏览
今日行到K11 发现呢间好似新开ge 日本野, 紧系要去试下na, 先黎店员话白子做紧半价优惠, 一定要试下啦, 呢个炙烧白子柚子醋, 食落好清新, 白子炙过后又几香㖞, 我都几钟意食ga, 半价就真系好抵食na仲有点左份是日推介既汁烧立贝, 即场有个炉烧热黎食, 好正na, 帆立贝都算厚肉, 鲜甜, 好味之后叫左个甲罗烧, 黎到仲系暖暖地, 好香, 蟹肉好多 好好味主菜叫左个 Omakase 刺身10点盛 同 Omakase 寿司13贯 刺身方面, 有原板海胆就真系好正, , 大大啖咁食真系一次食到够, 仲有其他10款时令鱼, 店员好细心逐一介绍, 不过佢讲完都有啲唔记得, 刺身仲要全部都系厚切, 仲要全部都好新鲜. 真系劲正 仲有个寿司盛, 有拖罗 有吞拿 机乎样样有, 仲要寿司上既刺身都系厚切, 好味 一次过满足晒食唔同野