2018-07-09 741 浏览
曾经有朋友话我知佐敦有一间装修得好有日本feel的拉面店,所以决定一试!!入到来真系好似去左日本咁,好多位置都放左D日本精品,装饰同零食,有bar枱有4人枱因为我地比较夜食晚饭,所以可以选择我想坐的位置(因为小店坐位不算太多),侍应很有礼貌话比我地知每种拉面有咩唔同,同埋如果跟餐又可以有咩选择,因为开头我地见到menu又见到墙上一堆字有D迷茫,经过佢地一轮推介,我地一齐简了呢间小店推荐的达人拉面,再配饺子同一碗细猪软骨饭!!达人拉面猪骨汤好浓味,叉烧薄薄一块好入味,加埋溏心蛋真系好好味,朋友的细猪软骨饭虽然细碗,但𩠌多过饭,好抵食!!听住怀旧日本歌一边食拉面真系好有mood!!

达人拉面

猪软骨饭