4/21号开返晚市堂食, 大概早一个星期就book位啦😆佢系分两个时段嘅6点/8点, 我哋拣咗8点. 准时去到餐厅, 喺门口登记就俾我哋拣坐高枱定系坐矮枱. 我哋拣咗高枱, 等佢收拾5分钟后就可以入座. 4个女仔总共叫左9样食物, 由一开始嘅appetiser 到 dessert, 整体都算非常唔错😋👍🏻potato salad, 上面仲插着薯片, 薯片丰富左成个沙律嘅口感! 啲蚝好新鲜, 都有少少海水味, 唔太creamy 非常啱我口味🤤喺order嘅时候剩返两份嘅和牛toast, 可能个酱汁有啲太浓, 抢走咗和牛嘅味道🙈吞拿鱼刺身都好新鲜㗎! 海胆饭团嘅一道菜, 海胆嘅味道系好好嘅, 但系下面嘅饭团在我而言觉得有啲太湿, 比较失色. 而之后嘅蟹肉乌冬就味道正常, 冇话特别会想再食😂😂同埋因为食市营业时间禁令, 最后两道甜品喺10点前5至10分钟先上, 影左几张合照, 我哋四个女仔用咗超短3分钟K.O.咗佢, 连食物相都冇影到🤣 个甜品系好食嘅, 会令我想再去食☺️整体服务质素唔错, 询问侍应嘅recommendation时, 佢哋都乐意每道推荐嘅菜式都详细讲解👍🏻

2022-04-21