2021-05-21 1471 浏览
🌟呢餐系:「睇得又食得!」嘅一餐经过呢间日系便当小店已经觉得好正,打卡一流🤩 今次见佢仲有位就同朋友入左去🥳 除左便当,仲有沙律同埋寿司~ 🐟一本蒲烧鳗鱼丼 $128黎到超级惊讶!鳗鱼竟然唔系啲切到一kai kai,超少𠮶啲😱 虽然饭嘅份量少咗啲,但系原条鳗鱼呢个价钱真系好平🤑 蒲烧汁普通,鳗鱼偏淋身湿润,可以一试!🐷柚子胡椒烧豚肩肉丼 $89呢个饭有惊喜㖞!😍 唔系太食得出柚子同胡椒味,反而有微微嘅竹位。豚肩肉偏瘦,瘦得黎又唔会好鞋,啱晒唔想食太肥嘅人👍🏻 个人觉得啲米好香好出色,又唔会好啲平时啲珍珠米咁黏咁湿😋 环境质素:🌕🌕🌕🌗🌑食物质素:🌕🌕🌕🌖🌑CP值:🌕🌕🌕🌗🌑回头指数:🌕🌕🌕🌑🌑虽然木系和风打卡真系一流,但系好少位,多几个人黎或者想同朋友倾计坐耐啲都唔系太friendly。食得出两个饭都有心思,但就略为贵咗啲🤐
🌟呢餐系:「睇得又食得!」嘅一餐

🐟一本蒲烧鳗鱼丼 $128