2020-04-06
~ 黑芝麻牛肋野菜咖喱饭+温泉蛋牛肋骨肉同蔬菜嘅份量非常充足,尤其系蔬菜部份共有7、8 种不同类型,新鲜、建康又有营养,系香港速食小店真系非常罕有。出品即叫即煮,入口热辣辣,加哂分。温泉蛋合格,送饭一流。要挑剔啲话咖喱味道比较淡,番薯南瓜粟米生姜饭水份比较较多,入口有点BB烂糊饭感觉。黑豚肉生姜烧定食黑豚肉生姜烧合格,蔬菜量亦系非常丰盛,同样地珍珠米饭偏软烂,适合喜爱吃软饭的朋友。。。白芝麻汤烤鸡生姜溏心蛋乌冬烤鸡选用鸡上脾份量足,乌冬爽口,灵魂嘅汤头以家常小店嚟㗕已经系合格,起码零添加任何化学成分,百份百天然食材。综合嚟讲系一间日系良心速食小店,实话实说味道唔系话好突出,不过零味精,标榜食材嘅原汁原味同提倡绿色蔬菜真系要俾多个 like,支持小店!
~ 黑芝麻牛肋野菜咖喱饭+温泉蛋
黑豚肉生姜烧定食