2023-02-12 272 浏览
米九十🍵📍 马湾马湾大街村中243号地舖★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★又到假日啦🤭, 又系时候出去放松一下🤣,小编今次就去左马湾,话时话都几容易去,先去荃湾西站外面,行到去码头⛵️,之后再行去往珀丽湾方向既位置,睇准时间上船就可以🙈~但要注意⚠️,船系有班次既。又或者可以搭巴士入去都得😆。而小编今次入去,主要系行下😂,咁岩比我见到呢间环境都唔错既 日系小店🍵, 所以就入左去食野😜。另外呢间小店,用泥黎打卡都唔错既,个门口好日式🤩🎎。🌟 和牛寿喜烧 $140呢个系一个set 餐,主要包括寿喜烧、饭、蛋 同埋配菜。 个寿喜烧都算唔错既😆,可惜饮品系需要另点。🌟 三文鱼亲子丼三食 $140我就几钟意呢个炒饭🍙,入味既 ,会食到熟既三文鱼🍣,而个set 饭有埋蒸蛋、配菜 同同红豆蓉🫘,卖相同埋味道都唔错👍🏻🤓。🌟double cheese cake🧀 $58呢个 cheese cake 系好味既🤣,如果住得近,买d 返屋企食,都系一个唔错既选择🤪。整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
米九十🍵

📍 马湾马湾大街村中243号地舖