2023-04-17
门面低调到睇唔出佢系食肆,入到去忍唔住高呼咗一声「好靓啊😍」成间舖嘅氛围都好日系好舒服,榻榻米好吸引,不过唔想屈膝坐就拣咗坐台。因为入座嘅时候已经系黄昏,所以系由天光坐到天黑,全餐饭都望住个窗,好治愈🪟因为我一直都好钟意有窗嘅店,而且呢个窗好特别呢~就系有种好舒服嘅感觉☺️食物方面就还好,不过真系即叫即做,饭嘅质素偏向黏身,鱿鱼须最好食🦑卖相亦非常精美,呢个份量一人食应该都会几满足,不过我哋比较细食,所以只系嗌咗一个餐,加咗个甜品~甜品对我嚟讲就真系差少少,虽然一向都偏好moist啲嘅蛋卷,但呢个过份moist,甚至系有啲黏,口感有少少奇怪🤔️ 不过可能佢系想做到咁嘅口感,纯粹个人口味有差异~咖啡出乎意料有个咁靓嘅拉花🌿 一啖蛋糕一啖咖啡,瞬间为个甜品生色不少!整体用餐体验唔错,店员服务都好亲切☺️会想二访!💛
整体用餐体验唔错,店员服务都好亲切☺️
会想二访!💛