2021-02-22
深水埗📍日式文青Cafe☕️咁岩去开深水埗𠮶头 发现原来都几多有特色嘅Cafe小店!今次嚟嘅呢间环境非常之有日本feel🇯🇵😚海胆忌廉汁蟹肉意大利饭 $138都几有海胆味 同埋有种寿司饭嘅感觉🤣因为系risotto 所以米比较硬身 鱼子非常Juicy💕整体来讲味道唔错 竹炭软壳蟹堡配紫薯薯片 $118呢个就冇咩特别 中规中矩但系软壳蟹都算几大件好抵食🦀紫薯薯片就有啲比较硬 但系就唔甜非常健康~个沙律系加咗柚子盐 酸酸地又咸咸地几开胃朱古力 跟餐加$20估唔到朱古力都有得拉花 好靓❣️个人觉得呢个几好饮 重点系佢唔系特别甜 又唔漏 依家天气咁冻饮一杯 即刻暖笠笠👍🏿嚟到都等咗大概30分钟先有位🥺可能我哋咁啱唔好彩 啲人都系啱啱先入去 入座起计90分钟用餐时间二人人均消费:$153Nomad (深水埗)地址:深水埗白杨街32号地舖食物:👍🏿👍🏿👍🏿环境:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿价钱:💰💰💰服务:👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿性价比:👍🏿👍🏿👍🏿*满分=👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿*
海胆忌廉汁蟹肉意大利饭 $138
竹炭软壳蟹堡配紫薯薯片 $118
呢个就冇咩特别 中规中矩
但系软壳蟹都算几大件好抵食🦀
紫薯薯片就有啲比较硬 但系就唔甜非常健康~
个沙律系加咗柚子盐 酸酸地又咸咸地几开胃
朱古力 跟餐加$20
估唔到朱古力都有得拉花 好靓❣️
二人人均消费:$153
Nomad (深水埗)
地址:深水埗白杨街32号地舖
食物:👍🏿👍🏿👍🏿