再访尖沙咀K11吃茶,今次就系weekend同妈子来撑枱脚食晚饭,当然叫返份招牌的蛋包饭啦!我地既晚餐点左:.🥘特大海老蛋包饭挂住影相然后即刻食,唔记得左招牌动作就系切一刀系蛋包中间等佢左右两边滑下🥲 蛋真系好香滑! 原条炸虾好大条,虾肉爽,炸粉薄,刚刚好! 日式咖哩好香甜,最啱捞饭.🍔牛肉芝士汉堡好耐无食burger啦! 呢度burger都几好食,首先系包体好松脆,然后中间既牛肉系好厚,口感丰富,成啖咬落去,好juicy爆汁! 旁伴有粗薯条同沙律菜,薯条就咁食都好香脆.🍗炸七味鸡软骨呢个有惊喜! 份量多,炸得刚刚好,好爽,调味都好夹! 唔需要点酱都好食! 旁伴有沙律酱,更添风味.🍮日式布甸呢个系传统既日式鸡蛋布甸,质感好rich,鸡蛋味好香浓,加埋焦糖酱,好滋味.🧋焙茶麻糬沙冰麻麻地焙茶既我,都觉得味道都唔错! 焙茶味浓且香,加埋麻糬增添左口感.🍹红豆牛乳饮到牛乳味系好浓好rich,完全系来自日本既牛乳,加埋红豆好香甜
🥘特大海老蛋包饭
🍔牛肉芝士汉堡