2024-03-13
-「日啡夜酒,爽到冇得抖」依家越来越多咖啡店以呢个形式经营。(✪ω✪)☕️ᴄᴏғғᴇᴇʜᴏᴛ ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ通常第一次都会饮ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ试吓个味先(ᴇsᴘʀᴇssᴏ 太冲击我搞唔掂),送咗一小杯俾我闻干香,仲抽咗咖啡头10秒嘅 ʀɪsᴛʀᴏᴛᴏ俾我试吓,最好系唔需要我问直接为我介绍风味:属于复杂的果香调,带有梅果/布冧风味。另外细细杯ʀɪsᴛʀᴏᴛᴏ只拎前段,所以重酸,试过就算!突然醒起唔记得问系咩豆⋯⋯唔系想挑机只想学嘢!(*‘ v`*)ғ. sᴇɪᴢɪɴɢ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪɴɢs sᴀʟᴀᴅ 🥗$88似系南乳猪手鸡翼,上面仲有少少蜜糖🍯,但整体系咸香鸡翼,单食会有少少太咸,配沙律就啱啱好,沙律,材料都正常,使用日式芝麻酱,仲加咗少少柠檬🍋调味。☕️整体食物都ᴏᴋ,当日咖啡师一个打全场,又要冲啡又要去炒粉,辛苦晒(ゝ∀・)b所以大家要俾少少耐性等餐,赶时间就唔太适合。另外,呢度有好多🐱🐱装饰好ʟɪᴋᴇ!
「日啡夜酒,爽到冇得抖」
依家越来越多咖啡店以呢个形式经营。
(✪ω✪)
☕️ᴄᴏғғᴇᴇ
ʜᴏᴛ ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ
突然醒起唔记得问系咩豆⋯⋯
唔系想挑机只想学嘢!(*‘ v`*)
(ゝ∀・)b
所以大家要俾少少耐性等餐,赶时间就唔太适合。
另外,呢度有好多🐱🐱装饰好ʟɪᴋᴇ!