距离试晒全港嘅Omakase又迈进了一步(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 今次嚟到中环嘅鮨中本,师傅全部都系日本人🇯🇵 由于座位有限,book完位要比$1000 deposit,当日去嘅时候都好full booking,大家记得食之前要book定位( ・᷄ὢ・᷅ )𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩 $1180前菜系海藻醋渍蕃茄,食落酸酸甜甜好开胃♪(´ε` )Total有15款sushi,最开心系竟然有黑鲍鱼食(⸝⸝•‧̫•⸝⸝)师傅话平时都系晚市先有得食,今次真系值回票价 ♡ 鲍鱼捞饭仲加埋秘制酱汁 令人想一啖接一啖🥹全部食材都好新鲜 而且师傅都会逐件介绍系咩嚟!太多款寿司啦 所以拣几款特别嘅嚟介绍下🍣深海池鱼王 一啲都唔腥 仲要好鲜甜 带点葱香调味啱啱好中拖罗 比起大拖我劲钟意中拖 唔会太肥 而且入口即化😍三文鱼鱼籽 咬落爆汁一啲都唔腥☺️海胆 好creamy 食落好似雪糕😍毛蟹 估唔到有毛蟹食 劲香浓蟹味 仲有新鲜蟹肉系面!我地食完仲叫咗白子同章鱼食 好惊喜 白子原来咁好味🤤下次一定要再食过😭ฺ 10% Service Charge👾味道:8.5/10🔙回头率:8/10(10分最高)

𝙇𝙪𝙣𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙩 $1180
前菜系海藻醋渍蕃茄,食落酸酸甜甜好开胃♪(´ε` )
师傅话平时都系晚市先有得食,今次真系值回票价 ♡
鲍鱼捞饭仲加埋秘制酱汁 令人想一啖接一啖🥹
全部食材都好新鲜 而且师傅都会逐件介绍系咩嚟!
太多款寿司啦 所以拣几款特别嘅嚟介绍下🍣
深海池鱼王 一啲都唔腥 仲要好鲜甜 带点葱香调味啱啱好
中拖罗 比起大拖我劲钟意中拖 唔会太肥 而且入口即化😍
三文鱼鱼籽 咬落爆汁一啲都唔腥☺️
海胆 好creamy 食落好似雪糕😍
毛蟹 估唔到有毛蟹食 劲香浓蟹味 仲有新鲜蟹肉系面!
我地食完仲叫咗白子同章鱼食 好惊喜 白子原来咁好味🤤
下次一定要再食过😭