2010-09-05 9 浏览
好在早小小到, 因为等食期间已经有人要等位猪软骨拉面面其实无咩特别, 但佢个汤底系猪骨汤底, 好好味, 猪软骨都有四大旧, 仲有只旦系糖心旦, 好小可拉面店肯用糖心旦吉列猪拉面个吉列猪无咩特别, 都系同一个猪骨汤底, 所以我估呢间野好味在个汤底特别正旦烧一定要食, 甜甜既旦, 同其他人既食评咁讲, 真系唔同架, 入口好软软咁, 我要左芝士味, 其实食完个拉面已经好饱, 但真系忍唔住好饱都清晒佢服务其实一般啦, 有礼貌既员工, 只系我地坐最入既car位, 服务生可能已经好忙唔够人, 所以坐左好耐先上杯水, 但佢地系有礼貌既地方.... 细到不得了... 个环境其实唔太ok, 食完马上想走, 唔想坐系入便迫住咁
好在早小小到, 因为等食期间已经有人要等位

猪软骨拉面

吉列猪拉面