2015-02-23 1822 浏览
毕业之后同班旧同学都一段时间冇见,早排大家决定约出黎食个饭,聚下咁。放题紧系不二之选啦。之前见杂志有介绍,决定同佢地试下新野!去到都见到唔少人等位,可能我地提前左book位,所以都好快已经可以入坐。入到整体环境装修都唔错,够大。一坐低店员已经叫我地第一转唔洗落鱼生住,佢地会准备一碟拼盘比我地先。好快手,转个头就送到。虽然款就唔算多,整体刺身都唔错,比较同类放题都尚算新鲜。咁多款黎讲,我比较中意佢既三文鱼腩同甜虾。三文鱼腩厚薄适中,食多唔腻。甜虾好新鲜,够哂鲜甜!会系首选推介!!至于海胆个d就不过不失啦,唔算腥但唔够肥美。肉食既种类相对比较多选择,我个人对肉食既兴趣不大,不过都样样都叫左少少。但由于捞埋一碟,其实都唔系好分到边款打边款。但整体烧出黎都ok入味~总括而言,呢个价位唔会要求好多、食物质素都唔错,会同朋友再去食!

扇贝
2015-01-27