2016-05-24
由观塘新南苑到牛头角新南苑。,差唔多所有野都系一样,伙记依然都系四万咁口 快手,环境虽然冇左室外既地方,不过大排档麻!外表清洁你都系信一半好啦!大排档风味就是这样。伙记依然系个D人,我相信厨房既人就好似转左D手啦!今次两人个去食不过实在太饿了。例排炸猪手同吊烧骨!有样野我每次都记错呀!就系叫野饮,每次都想叫玻璃支装既汽水不过佢之系得可乐系!『炸猪手』点解我话厨房既人手好似转左D啦!系因为个炸猪手已经不胜从前啦!我记得系佢未搬既时候个炸猪手D皮系好似D虾片咁脆!同埋会CUT到好靓靓咁上桌,不过宜家D皮就一D都唔脆,重好似好HEA咁,D皮同D肉分开晒!D皮重放晒系一边痴埋晒一齐!不过算啦!炸猪手有两个酱(泰式辣酱同Washabi加豉油)!Washabi加豉油依个我每次都一定会叫佢比多碟,炸猪手点依个酱真系突然觉得系绝配!『吊烧骨』个吊烧骨就同之前一样都系咁好食,不过花生就少左好多啦!甜甜地几好食,D汁要黎送饭一流!不过记得要热食如果唔系D汁就点唔到啦!
『炸猪手』