2021-12-05
喺葵广除咗扫街之外,其实有好多好唔错嘅食店可以选择~~地下有间好有名气、又抵食嘅车仔面,而且选择又多,重点系有得坐低慢慢食嘛~~嚟亲呢度都好贪心,太多选择,样样都想食,因为价钱太相宜喇~~今晚两个人拣咗4样野~~先点咗皇牌卤水汤油面 + 秒制汁+葱 $48大大碗好多𩠌,有卤水蛋、卤水鸡翼、卤水鸡肾、卤水翼尖、卤水鸡脚、卤水豆腐样样𩠌嘅卤水都好够入味,唔会系死咸𠮶种,秘制汁好得,食落有沙爹汁同咖喱汁嘅混合感觉,正👍🏻👍🏻墨鱼条碗仔翅 $25墨鱼条够弹牙,多料,唔错㖞~~肠粉 $10 + 烧卖 $10烧卖肠粉真系要多酱先好味😂😂肠粉够滑,烧卖配埋酱食真系无得输👍🏻👍🏻👍🏻卤水鸡髀 $20刚好有鸡髀出炉,忍唔叫咗只鸡髀好够滑,而且卤得岩岩好,又系无死咸嘅感觉,好好味呀~下次要叫鸡髀饭先得~~食咗好多次,佢哋嘅质素都Keep得到,味道好,价钱唔贵~~一定会继续支持💪🏻💪🏻
今晚两个人拣咗4样野~~
皇牌卤水汤油面
先点咗皇牌卤水汤油面 + 秒制汁+葱 $48
墨鱼条碗仔翅
墨鱼条碗仔翅 $25
墨鱼条够弹牙,多料,唔错㖞~~
墨鱼条碗仔翅
肠粉 $10 + 烧卖 $10
肠粉+烧卖
卤水鸡髀 $20
刚好有鸡髀出炉,忍唔叫咗只
卤水鸡髀
食咗好多次,佢哋嘅质素都Keep得到,味道好,价钱唔贵~~
一定会继续支持💪🏻💪🏻