2008-06-20 47 浏览
今日, 都系攞上公司食安全, 大公司, 始终不敢学以前咁放肆. A quick Breakfast at desk是最好. 话就话金钟冇野好食, 系冇平野好食才真, 地铁站有不少早餐选择, 食惯港式热辣辣三文治的我其实对西式冻治有点抗拒, 但为了一杯醒神Coffee. 都要整返一个. 早餐食个龙虾仔包, 面包松软易入口, 有虾的面包三文治, 通常都带个沙律汁, 唔怕会干"曾曾". 龙虾仔是整条龙虾, 不是碎虾肉. 咖啡Latte, 以前英国都有去Pret食野, 仲有干寿司添, 不过好快俾一间美式Coffee Shop跑赢了. 在香港, 佢既Latte 不差, 可以打赢Mc

$28 (早餐)