2021-09-23
#Dinner#早食早享受今日4:30就食个早晚餐, 喺荃湾食韩式辣炒鸡, 一个价钱包任食辣炒鸡+烤肉, 雪糕, 汽水, 咖啡任饮, 生菜包住炒辣鸡真系好正, 重有少量海鲜 : 虾, 鱿鱼圈, 鱿鱼须, 八爪鱼仔, 扇贝肉。。 烧烤肉类除了基本野外, 最开心系有猪大肠, 牛仔骨, 辣味腩肉等等等, 食辣鸡点可以无芝士, 虽然要另加$38, 但为求尽力投入韩式style , 依D系必定 order 的, 拉丝 cheese 夹埋辣鸡一齐食真系当左自己去左旅行一样😍。。我地叫左两转辣炒鸡, 再加海鲜一同炒熟, 味道比斋烧海鲜好味好多, 尾段再食个炒拉面作结尾, 由一开始由头到尾自己一手一脚生鸡煮成熟鸡, 又要去自助区夹依样夹下个样, 真系又好玩又好食, 以任饮任食嚟讲价钱合理, 不过得90分钟真系吾够时间玩, 下次要再玩过😋😋
#早食早享受