2023-04-29
一向喜爱sensory zero多素食选择,而且用料新鲜. 同埋杯咖啡好饮,又可以转oat milk, 非常素食者friendly! 为地球加油!如果唔太肚饿,食量唔多,食mini breakfast +饮品,已经够饱。如果好肚饿,或者做完运动,可以大食full set green all day breakfast!Full set 蔬菜份量比其他餐厅多,有一大件grilled 椰菜花,又有green salad, 好refreshing. 蛋白质方面,有炒滑蛋、茄汁豆&yogurt 加谷物,carbs有薯饼、喵多士,佢个伯爵茶无花果jam好好食!一小樽,食唔晒,我会拎返屋企,放雪柜,第二天搽面包!仲有件烧菠萝,食完大满足!价钱系少少贵钱,但用料同厨师有诚意,我觉得值得。佢地杯啡无论冻热系好饮!我饮过好多次,keep到水准!大家晚餐可以跟餐加雪糕,系纯素雪糕,火龙果味,好好食架。
佢地杯啡无论冻热系好饮!我饮过好多次,keep到水准!
大家晚餐可以跟餐加雪糕,系纯素雪糕,火龙果味,好好食架。
Mini Green breakfast
迷你牛奶咖啡(selected oat milk)
大份green all day breakfast
Lemonade coffee