餐厅: 大家樂 (美林商場)
资讯:

有事要做来到美林村, 先吃个早餐, 近排有个超值早餐有一碗榨菜肉丝米粉, 两件蕃茄碎蛋三文治和饮品都系25蚊, 几抵食就试下啦. 买食物时唔洗点等, 不过去到取食物的部份就等了好耐.....原本要排队等取食物系好正常, 但这间分店的运作实在好混乱, 排了一会后我已经是排第一名取食物的客人, 争碗榨菜肉丝米粉我就已经可以揾位吃早餐....但放食物的员工只懂把食物放在他们眼前的食物盘上...我见到他们已经把榨菜肉丝米粉先放给排在后面的客人, 还不止一次...要我忍无可忍开声跟他们说我争个米粉....他们才把下一碗米粉给我....我唔明白点解会咁样安排分配食物....希望呢间连锁店可以再培训员工吧...至于食物黎讲, 呢个餐确系唔错的, 榨菜肉丝米粉虽然佢话系细碗, 但我觉得份量唔算细了, 味道都正正常常, 还有两件蕃茄碎蛋三文治, 入面都几足料, 味道唔错, 再饮埋杯热奶茶, 热奶茶质素不错, 这个餐都好饱了. 希望佢可以长期有呢个早餐比人选择啦.

2016-12-15
$25 (早餐)