我通常朝早经开呢头都黎呢间三盏灯。每次早餐必叫系厚多士,沙嗲牛面,奄列或者其他两款(炒蛋,西煎双蛋)都好食。我个人喜好唔好公仔面,所以叫通粉米粉食。讲下个多士,十次九次都好脆,咬落软绵绵,而且仲热热地。我食过咁多次,得一次系淋身。炒蛋奄列定西煎都做得相当滑,感觉似加牛奶炒。其他主食,特别要讲个沙嗲牛面,我通常饮少少汤,好香沙嗲味,但唔会饮完好口干。面底就可以加4蚊转出前一丁。饮品🤔我喜欢饮热杏霜,但并唔系间间餐厅都有。再者唔系个个水吧都冲得咁好。呢间杏霜好浓郁,完全唔水稀稀,摆一阵会结左一层杏霜系面,好好味服务要赞,员工快手,坐冇耐举手落单,好快有人黎。倾几句偈,就有多士到,绝对唔需要等好耐。我发现冇咩特别员工改动,食物质素一直保持到。环境座位寛敞,无需要逼住食饭。地下以食肆标准,算干净。(个人好执著地下清洁,我会受干净程度影响食欲)价钱合理,图有餐牌,我两个人食,其中一个冻饮加2蚊,埋单70。重要的是绝对饱,我比一般女士大食🙈,都觉得够饱。

2017-03-23
$34 (早餐)