餐厅: 太興
资讯:

餐厅: 太興
资讯:

常常去大围太兴, 发觉早餐来来去去都系果d., 可唔可以转下呢?  首先, 公仔面实在太软, 但有时又太硬, 不过我见煮面亚姐其实好快整好, 只系侍应好慢才送上, 所以严重影响食物质素.  想点通粉, 但唔好食, 好硬又细粒, 点解唔用其他传统茶餐厅d通粉, 大粒及软身.  另外, 侍应既态度也十分参差不齐, 有d应该系新移民, 服务态度十分差, 清洁也十分随便, 黑口黑面, 我谂可能太忙吧, 但也不应这个样子, 好想骂她, 唔想做就唔好做, 要做就唔该专业少少.  其他食物还可以, 不过真的来来去去都系果几款, 好冇新意, 好闷.  太舆既然呢几年花咁多钱系marketing, please do something for the food especially breakfast!!
2016-03-02
等候时间
5 分钟 (堂食)
$40 (早餐)
  • 肉燥火粉算系最好食
  • 可惜好少