餐厅: 意樂餐廳 (荃錦中心)
资讯:

2021-02-28 411 浏览
早上9:30去到已经要等一阵位,真系估唔到呢个时候咁多人食早餐,不过等咗大概5分钟到好快就有得入座不过啲间隔都几迫,如果唔系坐卡位嘅话,正常嘅座位入去嘅时候都会撞到隔离枱隔离枱讲啲咩我系完全听到,有啲压迫感咁叫咗个粟米白汁鸡肉汤米粉,鸡肉份量唔算多,其实系鸡扒嚟㗎,得三旧到,不过米粉份量都还可以,汤底食得出系似忌廉鸡肉汤,食完唔会太口渴火腿通粉就冇咩特别,汤底好似都系同一个,不过就会附送蒜香牛油厚多士,不过完全食唔出蒜蓉味,唔使钱嘅话就冇所谓,都只系一块普通嘅牛油多士,胜在够热同啱啱烘起

隔离枱讲啲咩我系完全听到,有啲压迫感咁