2022-07-17 254 浏览
约咗朋友去Cupping Room食早餐☀️我喺餐牌上见到「Tesla」呢个菜式,就俾佢吸引咗!心谂,咁得意!唔通同架车有关?于是冇理咁多,就嗌嚟试吓😄原来,「Tesla」系烧鸡胸肉牛油果Pizza! 个份量真系好大!!有9块咁多(其实我只系去食个早餐咋⋯⋯)我尽晒力都只可以食两块。朋友自己都order咗一份早餐,佢只可以帮我食一块。呢个故事系教训我下次order 嘅时候要睇得详细啲😂不过同时我嘅乌龙事件又多一椿啦!😆讲返个Tesla,非常多料,每一啖都食到鸡肉或牛油果,不过批底就油咗啲。早餐食pizza真系夸张咗少少🤏所以食咗两块之后就pack返屋企当lunch。喺屋企用焗炉焗返热食都唔错,但系焗完成个焗盘都系油。我下次唔敢再嗌呢款pizza😛饮品方面,我嗌左Chai Latte。我觉得奶太多,盖过咗茶嘅香味。或者下次我会试吓佢哋比较出名嘅咖啡☕️

Tesla
Tesla