2008-06-11
都系bf谂得周到佢话要早d黎唔系天都黑齐就冇野睇,结果未够6点就到,先点2杯野饮再加个salad, 之后先慢慢点菜,由好阳光食到日落兼天黑,感觉赚晒! 我地都唔知有咁多人山长水远黎,6点几开始就好多人喇~ 环境固然系靓啦,不过d树唔知系咪格硬种,开始有d枯lu~ 希望餐厅揾花王黎打理下等佢地回覆生气! 同埋有d落雨既时候,d台要痴得好埋,咁就有d嘈lu,唔及岩岩黎果阵咁清清静静真系似渡假咁relax!服务方面,人多时侍应笑容真系冇乜,但其实都算有求必应!食物我地叫左:柚子沙律 - 同平时食开果d好唔同,不过都算几好~烧鸡 - 呢个非常好味~ 烧完一d都唔孩,呢晚最精彩既一味!烧虎虾 - 烧既工夫真系唔错, 唔系干争争,不过鲜味争少少仍属可接受程度! 不过下次可能会拣其他虾既菜式!法汁牛腩 - 呢个就唔系好得,因为个主角牛腩偏un,有d真系赵唔开! 但系d蔬菜同个汁就几好味~Overall黎讲,野食都算有点水准,但当然俾既钱绝大部份系pay for个靓境啦~ 下次都想黎饮野 ^_^
我地都唔知有咁多人山长水远黎,6点几开始就好多人喇~
服务方面,人多时侍应笑容真系冇乜,但其实都算有求必应!
食物我地叫左:
柚子沙律 - 同平时食开果d好唔同,不过都算几好~