2022-11-28
同公司好近嘅餐厅,晏昼都有食过,觉得味道唔错,但系夜晚第一次堂食,有惊喜位置坐得舒服,地方都好光猛有秋季新推介,台式一人火锅,价钱仲要好抵,即刻嗌一个试吓珍宝海鲜锅有几款汤底,清清哋试咗个滋补醉鸡汤底,带少少酒香,偏甜口味,一个人食份量好足扇贝好大只,仲有本身汤底嘅清甜,海鲜食落去更加鲜味,鱼片切得好薄,而且一啲骨都冇,咬入口系可以即溶𠮶种滑身腊肠豆卜排骨煲仔饭即叫即整嘅煲仔饭,一上枱已经香气腾腾,豉油系我钟意嘅偏甜口味,而且系会比较浓稠少少,捞左入饭之后亦都唔会太咸,饭粒粒粒分明,饭焦薄薄地一层,好香口排骨份量好多,肉质唔会鞋,好淋身玉子烧玉子烧入边嘅芝士好多,而且加热到啱啱好,一夹起有长长嘅拉丝,蛋嘅内层重带有少少蛋浆,加上上面嘅沙律酱酸甜可口白汁芝士焗西兰花佢上面嘅芝士,唔似其他茶餐厅系用芝士粉,系用真材实料嘅芝士,西兰花焗到啱啱好唔会话好林,咬落去仲系爽口红豆•雪糕一口西多士超级大推嘅甜品,成个砖头咁厚嘅西多士,但系又好贴心咁样切开咗四旧,好方便食用,再加埋雪糕中和左甜腻感!外面炸到好脆,但咬入口入边仲保持到软绵绵嘅面包特盛综合水果茶超大杯嘅水果茶,入边有唔同嘅杂果,甜度都啱啱
位置坐得舒服,地方都好光猛
有秋季新推介,台式一人火锅,价钱仲要好抵,即刻嗌一个试吓
珍宝海鲜锅
腊肠豆卜排骨煲仔饭
玉子烧
白汁芝士焗西兰花
红豆•雪糕一口西多士
特盛综合水果茶
超大杯嘅水果茶,入边有唔同嘅杂果,甜度都啱啱好