2019-06-29 69 浏览
屯门而家嘅嘢食越来越多,今日嚟到呢间food combo见到唔系新开左好耐,而且门面唔算好大,但系胜在明亮,都可以吸引到我嘅注意,中午就黎呢度食啦。入到去坐低,地方干净明亮装修简洁富有时代感,舒服,最重要嘅系大热天时,冷气充足,服务员亲切有礼,好详尽介绍我哋佢哋铺头有啲咩特色嘅嘢食。我觉得佢哋最有特色嘅系佢哋嘅餐饮,系可以无限免费添加,而且有三款咁多,而我就梗系要拣生姜红枣圆玉茶啦而且仲系热嘅,女人唔补真系好易老㗎,钟意冻饮嘅都仲可以有其余两款选择,最重要嘅系咩啊?无限免费添加,净系呢一点已经可以留住我个心啦。葡国鸡饭,分量超多,鸡扒嘅屁先至香脆,鸡肉好厚身,而且好滑,依然保留左肉汁嘅香味,葡汁充满椰汁味,里面仲有一啲嘅薯仔同杂菜,份外富有特色。鲜茄大虾意粉,足足有成五只大虾,晶莹剔透爽口弹牙,意粉酸酸甜甜份外开胃,而且佢嘅意粉唔同一般餐厅嘅意粉,佢嘅意粉系新鲜煮起,而且十分之有咬口,唔会过淋,味道适中,真系不可不试。至于加唔加小食,任君选择,我就加咗个粟米啦,份量适中,但系胜在够晒香甜,而且十几蚊,仲可以加多份水果添,令我呢一个午餐,够晒丰富呀。