部屋咖啡室

homemadecafe
2025-01-29 0 浏览
今日去咗广华医院探老人家,探完病之后就去登打士广场食cafe🤩餐厅位于登打士广场高层,分咗两间房,环境宁静舒适,仲有好多board game可以任玩😆餐牌有好多款意粉同埋Pizza可以选择,最抵一定系嗌呢啲套餐,有齐晒小食、意粉、pizza同埋饮品。意粉我哋嗌咗香辣虎虾海鲜意粉,微辣嘅蕃茄酱配上青口、鲜虾各种海鲜,惹味得来又唔会好滞,份量亦都唔少。至于pizza,我哋就嗌咗BBQ烤鸡蘑菇pizza, pizza属于薄批嘅类型,芝士做到拉丝嘅效果,但系略嫌个皮唔够脆。料都十分足够,每一块pizza都至少有一至两旧鸡肉😆餐厅最出名嘅就系炸蟹饼,外脆内软,配埋泰式酱汁,忍唔住一嚿接一嚿😆嘢饮方面叫咗两杯特饮,杨枝甘露出色,有劲量嘅芒果同西柚,配上椰奶,解渴一流。热水果茶都好出色,大大壶,起码有十几二十杯,水果味好浓,好饮过好多外面嘅茶饮店。下次会试埋其他款嘅pizza同意粉😆

下次会试埋其他款嘅pizza同意粉😆