2023-03-06 26 浏览
今晚同朋友去开旺角一带,旺角多野食就真系唔驶多讲,今日blue Monday 放左工就紧系想吹下水,揾到间楼上既居酒屋,见环境唔错,入左去试🤘🏻🤘🏻一入门口就见到餐厅有唔少居酒屋既摆设,靓到以为自己返左家乡🙈🙈🙈餐厅入面都放左不少酒瓶,全部都系靓靓既日本酒黎架好抵食㖞!原来每日都有唔同既大割引🤗🤗🤗每日都唔同优惠!好吸引😍餐厅以QR code 自助下单的,我点左三文鱼海胆丼饭,附送味噌汤$98丼饭刺身都唔少架🥰🥰海胆同三文鱼都鲜甜👍🏻👍🏻味噌汤👍🏻佢啲汤料都唔少,加上浓浓既味噌味,我同朋友都想encore 😙😙😙另外朋友好想食刺身,我哋点左一个刺身拼盘😉😉刺身拼盘(松)$248(赤虾2只,吞拿鱼腩3片,三文鱼腩3片,油甘鱼3片,海胆半板)海胆有半板😍😍加埋紫菜!超正啊🥰三文鱼腩劲肥美啊!而且好厚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外不得不提油甘鱼,少吃油甘鱼既我都觉得呢个刺身拼盘既油甘鱼来得鲜甜👍🏻👍🏻赞赞赞呀!!!😍😍😍😍😍Menu都有唔少炸物同小吃都好吸引有机会要再介绍朋友吹水再黎系旺角难得见既见酒屋👍🏻👍🏻👍🏻
餐厅入面都放左不少酒瓶,全部都系靓靓既日本酒黎架
丼饭刺身都唔少架🥰🥰海胆同三文鱼都鲜甜👍🏻👍🏻
味噌汤👍🏻