2024-08-26
🎀旺角。卡通化店面高质一人烧肉店🍖🎀🪄店名* #烧肉Juju🔮地址* 旺角洗衣街113号地舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$314 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵之前都去过几间一人烧肉 但系今次呢间由店面外观已经相当吸引我😍由餐厅门面以及入到去餐厅里面既装修都相当卡通化 阻隔板都会有手绘卡通 十分可爱~而且呢间比我感觉相比其他一人烧肉服务都唔错😆座位够宽敞 台面底下仲有置物篮够晒贴心!最正系虽然佢系格网烧 但完全唔会痴住块肉👍🍽️食物质素🍽️佢地呢间舖头主打系一人烧肉都可以食到高质A4和牛😍仲做左好多唔同set比客人选择 而且个卖相睇落都好唔错!肉质又够厚身 质素睇落都好靓~虽然相对其他一人烧肉价钱会稍高 但质素系可以呈现出黎 值得一试😉👀评分💖💖💖💖💖🪄烧肉寿喜烧配日本A4和牛$168日本和牛150g+日本蛋, 日本沙律, 黄金粟米汤, 日本蛋紫菜饭+$18,可乐+$10第一次试寿喜烧烧肉set 配咗四块a4和牛 雪花都相当靓 够晒肥美😍 而
🪄店名* #烧肉Juju
🔮地址* 旺角洗衣街113号地舖🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$314 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵
🍽️食物质素🍽️
👀评分💖💖💖💖💖
🪄烧肉寿喜烧配日本A4和牛$168
第一次试寿喜烧烧肉set 配咗四块a4和牛 雪花都相当靓 够晒肥美😍 而且呢个套餐劲丰富 够晒饱腹👍 牛肉质感软熟 咬落去油脂感爆发 可以沾上日本蛋液超好食😆另外仲有满满既紫菜饭! 而日本沙律就系青瓜丝蟹柳沙律 食落都几清爽 粟米汤偏甜~
👀评分💖💖💖💖💖
🪄壶渍原条蒜香猪腩定食$108
泡菜,味噌汤, 明太子日本蛋乌冬,可乐+$10
如果想打卡就一定唔可以错过呢一款定食 呢款个价钱又抵~ 再加上佢哋个猪腩系真系劲长 好有打卡感 可以体验下烧完再剪成一块块食用😚食落会偏肥腻 不过好彩有配埋泡菜 中和腻感👍 另外佢哋嘅明太子日本蛋乌冬份量都颇多 乌冬嘅质感好烟韧 整体都唔错哦
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️