2016-01-26 397 浏览
今日同朋友行旺角中心买嘢,之后想坐低倾下计,饮杯嘢,见到个banner 附近有间cafe ,便上去坐下。呢间cafe 都ok,分开咗2个areas,大部分位都系梳化,几舒服,只系大厦旧啲同附近有间拳馆。3点钟左右,menu 可拣lunch set 或tea set ,四十余元,系旺角闹市食野系禁上下。我比较喜欢食甜品,叫咗个比利时窝夫,个饼系热热地同脆,配埋雪糕好好味,只可惜只有2款味选择,如果多啲就好喇!餐饮我叫咗柚子蜜,味道ok 但系套杯就好靓,全set 系白🐰,好可爱啊!我朋友叫咗个海鲜并盘,入面有带子,炸虾,鱼手指,蟹蚶同薯条!啱晒我最钟意食海鲜既我,而且唔会炸到好硬,感觉冇平时禁油腻,推介其中嘅有皮薯条,比平时出面食脆好多,套餐加$15 可再加薯条,抵啊!👍😍

,只可惜只有2款味选择,如果多啲就好喇!

• 比利时雪糕窝夫
  • 海鲜拼盘