2024-11-21
今日同朋友去旺角嘅HeSheEat,真系一个好舒服嘅地方,环境靓到爆😍,适合食饭又适合打卡!餐厅主打西餐同甜品,特别系佢哋嘅黑松露系列,无论系主菜定甜品都好有水准! ✨薯条配黑松露酱 $64 呢个薯条真系唔简单,外脆内软,搭配黑松露酱,味道香浓,食落去完全唔腻😋!特别适合同朋友一齐分享,边食边倾计好开心! ✨烧原只黑松露春鸡配薯条 $158 烧春鸡外皮香脆,肉质嫩滑多汁,配上黑松露酱更添风味🤤!薯条就系完美嘅伴侣,两者结合真系无得输!✨北海道龙虾汁海鲜烩意大利饭 $158 呢碗意大利饭超级丰富,有新鲜海鲜同浓郁嘅龙虾汁,口感滑顺,每一口都充满海鲜嘅鲜味🦞!意粉煮得刚刚好,吸收晒所有汤汁! ✨西瓜益力多 $54 呢杯饮品清新又解渴,西瓜味道浓郁,非常适合夏天饮用🍉!饮落去感觉清爽无比,好似返到夏天一样! ✨特浓5.0牛乳芭菲-蓝莓芝士饼 $72 呢个甜品真系必试!蓝莓芝士饼搭配浓郁牛乳芭菲,每一口都充满层次感🥰✨特浓5.0牛乳芭菲-朱古力 $66 浓郁嘅朱古力味道,加上滑顺的牛乳芭菲,简直系天堂般的享受😻🎶🎶🎶 HeSheEat in Mong Kok is a c
✨薯条配黑松露酱 $64
✨烧原只黑松露春鸡配薯条 $158
✨北海道龙虾汁海鲜烩意大利饭 $158
✨西瓜益力多 $54
✨特浓5.0牛乳芭菲-蓝莓芝士饼 $72
✨特浓5.0牛乳芭菲-朱古力 $66
浓郁嘅朱古力味道,加上滑顺的牛乳芭菲,简直系天堂般的享受😻
🎶🎶🎶
HeSheEat in Mong Kok is a culinary gem that offers a delightful mix of savory dishes and irresistible desserts. From their truffle chicken to rich parfaits, every bite is a celebration of flavor and creativity!
🍴HeSheEat
📍旺角白布街22号地下G15-16舖
📞23286933
#HeSheEat #comfy_旺角 #旺角美食 #旺角好去处 #香港美食 #香港打卡 #香港餐厅 #好好吃