✔️麻·五重奏 $398pp✨前菜✨有时令冻蟹同翡翠螺😙几钟意翡翠螺有少少辣味 食落好惹味✨刺身拼盘✨呢个包咗三文鱼、甜虾、北寄贝、带子同八爪鱼😋三文鱼几大旧 而且系腩位 都几肥美❤️拼盘底部有干冰 送到𠮶阵时会烟雾弥漫 打卡一流📸✨鸡煲✨我哋拣咗药膳花雕醉鸡煲 佢嘅酒香味好浓郁 啲鸡都入晒味 而且好滑🥰转做打边炉之前 啲鸡无限refill 建议大家食多几round先转🙈✨打边炉✨食过浓味嘅鸡煲 我哋拣咗上汤金柳素翅冬瓜锅😌呢个都有干冰不断喷烟 煲滚之后 店员会帮手切开啲冬瓜🤩海鲜非常新鲜 啲虾仲郁紧🤣食落味道几鲜甜☺️不过呢度嘅牛肉认真麻麻🥲建议大家可以食多啲鸡👍🏻👍🏻✨甜品✨呢度有啲平时好少见嘅雪条 例如老虎堂黑糖芝士雪条 几有新鲜感😋
✔️麻·五重奏 $398pp

✨前菜✨