2024-09-21
好耐之前听过平昌,不过等到而家先嚟食!佢有三个set嘅,我哋就拣咗中间𠮶个set B世子set一嚟到店员已经劲快手帮我哋倒咗啲蛋落侧边,同埋前菜都即刻上!然后我哋就自己scan QR code落单就可以啦!叫咗好多唔同部位嘅猪肉同埋牛肉,我最欣赏嘅就系佢哋嘅五花腩,佢哋嘅五花腩有分厚切同埋薄切厚切𠮶只真系好正!烧到两面脆脆地,入口肥瘦均匀,加埋啲菜同埋泡菜食简直就系一流因为厚切呢只系冇调味嘅,所以我个人比较钟意加泡菜食,呢度嘅泡菜好好食,够味得犂又唔会太辣除咗肉类之外,呢个套餐仲包咗海鲜,啲蚝同带子睇落都唔错!所以我哋就叫咗一round啲蚝上嚟嘅时候连埋柠檬,差啲以为佢系生蚝,好在问一问店员🤣另外佢仲有熟食,呢个系牛骨汤个牛骨汤好好饮,完全唔系𠮶啲味精汤,饮完冇觉得口渴!入边仲有三旧牛仔骨嘢饮同埋甜品就系自助嘅,出边有几个雪柜可以俾我哋自己攞韩烧配啤酒简直就系一流,套餐入面包埋啤酒,如果想要烧酒就要加钱
佢有三个set嘅,我哋就拣咗中间𠮶个set B世子set
然后我哋就自己scan QR code落单就可以啦!
啲蚝上嚟嘅时候连埋柠檬,差啲以为佢系生蚝,好在问一问店员🤣
另外佢仲有熟食,呢个系牛骨汤
个牛骨汤好好饮,完全唔系𠮶啲味精汤,饮完冇觉得口渴!
入边仲有三旧牛仔骨
嘢饮同埋甜品就系自助嘅,出边有几个雪柜可以俾我哋自己攞