2021-08-12
系moko行得耐想买杯野饮,谂死都应该冇手摇饮品𠮶啲舖头,点知又真系比小编揾到🤣仲要一揾就揾到间有得坐仲有cake食嘅,最紧要系舖头卖嘅饮品全部都系养生之选😌又可以帮手悭返啲quota食夜晚🤩.🍎苹果美颜茶 $36呢杯小编叫咗少甜,但系苹果同山楂天然嘅香甜味依然保持到😋呢只茶饮完嘅感觉就好似饮完乌龙茶咁,解油腻几好😙用黎送cake真系零罪恶感🤣.🍎桂圆红枣茶 (热) $36女仔应该对呢款饮品唔陌生架喇,小编基本上每月都会饮一次😛打开咗盖影相俾大家睇有几足料,绝对唔系靠啲色素香精😚男仔饮都唔错,有补气补血、养神安宁等等嘅功效🤣.🍰士多啤梨千层批 $48非常推荐呢款甜品😍每一层cream都有好浓嘅士多啤梨味,又香又甜🍓而饼干与饼干之间都应该涂咗蜜糖,但绝对唔会过甜🥳.🍰玫瑰荔枝慕丝 $48净系个造型已经好吸引到啲女仔买嚟打卡😆以玫瑰味为主,再加淡淡嘅荔枝味,成件事好fresh,完全唔会觉得腻😎.💰人均消费: ~$85.🍽味道: 3/5🏙环境: 3/5👨🏼🍳服务: 3/5💧卫生: 3/5💰价钱: 3/5
🍎苹果美颜茶 $36
🍎桂圆红枣茶 (热) $36