2021-07-03
烧烤堂系我最爱既串烧黄店top1!💛❤️不过尖沙咀分店体验极差!上次去左旺角分店,舖头比较细,不过上菜速度有效率👍今次book左尖沙咀分店,谂住地方大d应该坐得舒服d啦。电话订座时拣左室外,个日侍应会再打黎confirm booking。蓝马大厦大家都知等lift耐到痴线😓又热又焗,排左劲耐上到去,点知室内坏冷气!咁我地book左室外应该冇问题啦,点知原来full晒冇室外位😅点解d餐厅成日都book完话full左,唔系应该reserve左架咩?🤔等左大半个钟,终于有位搬出去。室外冷气都弱,胜在风扇多,唔算太焗促。环境唔舒服之余,服务亦冇旺角分店咁好。可能friday night比较多客,基本上我地食紧串烧omakase🤣🤣逐串上,上完等,等完再上多一串咁大把😅最神奇系加单落错隔离枱💔见到我个柠蜜包去左隔离,我地提佢改返枱号啦,费事上错全部加单,点知都系冇理。结果我个柠蜜包巡游左成间餐厅,入返厨房,块牛油融晒先俾返我💔💔💔💔正常柠蜜包,以前系用普通面包,今次转左芝士麦包?😍更heavy更滋味🥐巡游完既柠蜜包焦糖鳗鱼玉子烧明太子饭团,饭团烧得太耐,干争争紫菜又冧豆卜烧㶶左,不过都可以接受。腐
巡游完既柠蜜包
焦糖鳗鱼玉子烧
明太子饭团,饭团烧得太耐,干争争紫菜又冧
豆卜烧㶶左,不过都可以接受。
腐皮饺子好细件,冇咩特别,不推荐。
鸡皮墨鱼滑🐥鸡皮好脆又有油香👍
大至细翠玉瓜😂
咸蛋黄墨鱼饼🍳好香咸蛋味😋入面有好多粒粒墨鱼,口感弹牙够晒丰富
条颈好幼既鸡颈肉🐤
同上次系旺角叫左差唔多份量,不过整体感受一d都唔满足。既然尖沙咀咁多客招呼唔黎,下次我都系拣其他分店💛