熊熊姐妹事隔唔知几耐终于合体🥲今次黎到旺角花园街试一间之前睇youtube 就已经好想试既打卡丼饭和卷物😗-🌟-▪️乜蟹都有丼($138)呢个就系白熊之前睇youtube 见到有人食然后觉得好吸引个款!一黎见到个蟹盖真系好震撼(当然纯属装饰🤣)但系打开入面都系满满既蟹肉、蟹棒、蟹钳、蟹膏同埋蟹膏😍😍😍丼燃火爆丼系列可以自选酱汁~白熊拣左芝士蟹籽酱 同呢个丼饭好夹 将蟹肉既鲜甜味带出 捞饭一流💯▪️九公丼 $178有海胆 三文鱼 三文鱼籽 牡丹虾 蟹肉 拖罗 带子 拖罗蓉 寿司姜😉 每样嘢都切得大大旧 而且好新鲜🤤 啡熊嘅pick绝对系海胆同三文鱼 前者入口即溶 超鲜甜 而后者都好肥美🤤 白熊就non-stop咁食拖罗 表示超油香🤣 另外个饭酸度都适中 烟烟韧韧咁 perfect池🫶🏻▪️金龙卷 $68个卷物一上黎店员就会帮手点火 火光熊熊咁 打卡一流😂 卷入面包住既系蕃薯蓉 口感绵密 甜甜地 同面头啲mayo配合得啱啱好 几香😛 加上铺面既天妇罗脆脆同蟹籽增加口感 100分🥰▫️白桃乌龙($15)虽然店有提供免费既热绿茶 但系我地都想试下佢地既冷泡茶 冰冰凉凉几解腻😘-🌟-小店座位都算多而且宽

-🌟-
▪️乜蟹都有丼($138)
乜蟹都有丼

▪️九公丼 $178
九公丼

▪️金龙卷 $68
金龙卷

▫️白桃乌龙($15)
白桃乌龙

-🌟-
小店座位都算多而且宽落 二人位仲有摆多一张凳比客人摆袋都算几贴心🫡店员们都非常友善 整体来说系不错既体验☺️
乜蟹都有丼
九公丼