2021-11-17
之前⼀直都想去呢间餐厅,今日终于有机会黎试下喇☺️餐厅在商场的顶层,配合上天幕上嘅灯光,带有一点浪漫的感觉!而且仲有酒类饮品,放工同老公黎chill下就最适合!我地未够7点就到,店内大概有十张枱左右,我地到达时已经坐左⼀半人!店内主打Burger,我同老公都系Burger爱好者,所以即刻拣左两个Burger,仲可以加钱升级做套餐添!烟薰英国车打芝士牛肉汉堡 $78包底有烤过食落好香脆,肉有生菜、蕃茄、车打芝士及牛肉汉堡,咬落都几juicy,肉汁仲渗左落包底!加$66 Combo 升级套餐(是日精选奶昔+薯条+酸青瓜)Berry Love味道虽然偏甜,奶昔入面食到果肉,果然系真材实料!而且好适合打卡!薯条 & 在酸青瓜我个人真系几钟意食酸青瓜😍薯条就属于正常发挥!德州烧烤牛肉汉堡 $88入面除左有主角嘅牛肉汉堡,仲有一片洋葱圈,酱料甜甜地,食落好开胃🤩加$66 Combo 升级套餐(玛格丽特+薯条+酸青瓜)Tropical Margarita呢杯我无饮过就不评价了!我们大概花了一小时用餐,但发现门外已经有不少人排队等候,所以我地都好快离开,埋单时店员话可以用消费券支付添(不过我已经用哂🥲)
烟薰英国车打芝士牛肉汉堡 $78
加$66 Combo 升级套餐
(是日精选奶昔+薯条+酸青瓜)
Berry Love
薯条 & 在酸青瓜
我个人真系几钟意食酸青瓜😍薯条就属于正常发挥!
德州烧烤牛肉汉堡 $88
入面除左有主角嘅牛肉汉堡,仲有一片洋葱圈,
酱料甜甜地,食落好开胃🤩
加$66 Combo 升级套餐
(玛格丽特+薯条+酸青瓜)
Tropical Margarita
呢杯我无饮过就不评价了!
我们大概花了一小时用餐,但发现门外已经有不少人排队等候,所以我地都好快离开,埋单时店员话可以用消费券支付添(不过我已经用哂🥲),期待下次再试其他款式☺️