餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

2020-09-19 251 浏览
今日同朋友喺旺角区揾午餐食,最近做嘢比较辛苦,决定奖励吓自己,嚟到位于T.O.P相片嘅LabEat 食高级西餐😍😍前菜可以选择沙律定餐汤,各有两款,我就叫左今日既是日餐汤:南瓜汤南瓜🎃味浓郁,唔会太稀,啖啖南瓜咁,好饮👍🏻👍🏻我自己就叫咗碗西班牙八爪鱼蕃茄意大利饭,意大利饭吸晒海鲜同蕃茄嘅精华,好好食,八爪鱼弹牙又大大嚿,好食😋同事就叫咗个意大利香草青酱合桃芝士贬意粉,青酱就唔系度度都有得食,但呢个青酱好入味好浓香草味,值得一试👍🏻👍🏻食完个前菜同主菜之后,仲有甜品食添,我就叫咗个香草味雪糕,仲要系movenpick👍🏻菅野价钱行高档路线,但质素上升,完全值回票价! !

南瓜汤

南瓜🎃味浓郁,唔会太稀,啖啖南瓜咁,好饮👍🏻👍🏻

西班牙八爪鱼蕃茄意大利饭

意大利香草青酱合桃芝士扁意粉

菅野价钱行高档路线,但质素上升,完全值回票价! !
南瓜汤
西班牙八爪鱼蕃茄意大利饭