2023-12-20 28 浏览
每次喺旺角行完街都一定会食呢间,嘢食真心高质,环境又舒服,忍唔住一定要推介比大家😆😆😆必食:Mobin “UFO” crispy cheese burger $115见到超夸张好特别,真系成个UFO 咁,外层包住芝士脆片,呢个芝士脆便真系好好食,好烟靭一啲都唔漏,入面仲有煎香左嘅烟肉同流心蛋,再配埋餐厅自制嘅特制酱汁,底下仲有好多signature嘅墨西哥脆片,好惹味! 好钟意食佢个芝士脆片同埋特制酱汁,点埋墨西哥脆片超夹👍Salmon Tartare Cracker $85坊间比较少见呢一个牛油果酱既他他,味道好清新,同三文鱼好夹,配埋脆饼食一流,个牛油果酱好惹味,食多多都唔觉腻Yuzu Cheesecake $68甜品拣咗我最爱嘅芝士蛋糕,同柚子味好夹,好清新! 再配埋云呢拿雪糕,啖啖满足❤️Cucumber Gimlet $60琴蕾·青瓜,青柠气泡水:味道清新,推介Ginger Latte $43 (H) 岩晨呢系天气饮,姜味啱啱好,为冬日加添暖意呢度环境都好好,好舒服,岩晒过呢个休闲既晏周❤︎

Salmon Tartare Cracker $85

Yuzu Cheesecake $68

Cucumber Gimlet $60
琴蕾·青瓜,青柠气泡水:味道清新,推介

Ginger Latte $43 (H)
岩晨呢系天气饮,姜味啱啱好,为冬日加添暖意

呢度环境都好好,好舒服,岩晒过呢个休闲既晏周❤︎