🐯旺角女人街正宗印度咖哩?!🐭 ⭐️按「更多」睇详细食评😋懒惰二人组突然好想食印度咖哩,于是突然醒起N年前行女人街成日都见到个印度餐厅既易拉架。于是就行去睇下仲有冇呢个"广告牌”,点知又俾我地揾到㖞!于是就去会一会去喇!我地呢次又叫左个 《Set Meal No. 2》二人餐。 《鸡汤》汤既质感有少少浓稠,感觉好似落左生粉煮既汤羹。汤有少少杂豆,有少少孜然粉嘅味道。味道似系味精鸡汤?!《串烧五香烤扒》跟配薄荷汁,不过就烤得太干身喇!而且味道亦都唔太香口,冇咩特别!《牛脷咖喱》及《牛腩咖喱》牛脷咖喱质地比较稀,牛腩果个浓少少,味道就喊左少少喇。牛脷食落都比较重口味,可唔可以用「骚」味黎形容呢?《烤饼》及《饭》(各一份)Naan黎讲,口感真系差少少... 唔酥脆,有少少韧。而且冇咩味道。饭就煮得较湿。🐭:其实可能系冇比较冇伤害,以前食过重庆大厦某一间印度餐厅,佢既烧鸡﹑咖喱等都令人念念不忘!揾日去食下介绍比大家好唔好?留言同我地讲!🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟整体 ❤️食物味道真心麻麻。人均$120黎讲,性价比其实都唔系太好。呢个价应该可以食好少少。💚环境响女人街档仔既旁,冇咩装修可这
🐯旺角女人街正宗印度咖哩?!🐭 ⭐️按「更多」睇详细食评😋

我地呢次又叫左个 《Set Meal No. 2》二人餐。

《鸡汤》
汤既质感有少少浓稠,感觉好似落左生粉煮既汤羹。
汤有少少杂豆,有少少孜然粉嘅味道。味道似系味精鸡汤?!

《串烧五香烤扒》
跟配薄荷汁,不过就烤得太干身喇!
而且味道亦都唔太香口,冇咩特别!

《牛脷咖喱》及《牛腩咖喱》

《烤饼》及《饭》(各一份)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
整体
💚环境响女人街档仔既旁,冇咩装修可这架喇。都系平价路线。
💛服务方面,员工服务正常。

Rating:
懒惰鼠😻+0.5
懒惰虎 🤩🤩

📍旺角咖喱屋
旺角通菜街57号地舖
💰人均消费:$120⏰营业时间:11:30-22:30

#懒惰在香港 #lazifooday #香港美食  #旺角印度菜 #旺角餐厅 #女人街餐厅 #hkfoodie #hkfood #旺角女人街  #hongkongrestaurant #hongkongtravel #mongkokrestaurant #hongkongfoodie  #香港好去处  #香港打卡 #打卡餐厅 #留港消费