今日系旺角唱完k,真系好肚饿又想食日本野!就黎试下呢间沾面同拉面啦🍜🛎 $108 (特盛)特制背脂煮干-沾面呢个沾面份量好足!有背脂、蛋、叉烧角、慢煮豚肩、炙烧豚腩、紫菜、荀、葱、生洋葱😍特别要讲下炙烧豚腩,色泽红亮!香气四溢~肉质唔太肥腻,而且烧得刚刚好,有啲微微咬劲😋慢煮豚肩系入口即化,好多汁!!!真系令人回味无穷🥹而佢哋用嘅面条好弹牙,有嚼劲~面条煮得刚好,唔会太软或者太硬🤘🏻🛎 $98 海幸贝出汁-汤拉面(蚬汤)呢个系季节限定商品,一于试吓有大量鲜蚬、炙烧豚腩、慢煮豚肩、洋葱、香葱、柠檬、虾油👍🏻先讲讲汤底,佢哋嘅汤底好鲜甜,而且有啲微微嘅海鲜味道🦐汤底好滑顺,唔会太浓稠,令人一啖饮下去就觉得好幸福😭加上有柠檬~唔会觉得好油腻,反而都几清新再讲讲蚬,佢哋用嘅蚬新鲜弹牙,又大只😍一啖啜落去食晒劲爽!!!蚬同汤底嘅结合真系绝配,令整碗拉面更加丰富呀💯🛎 $24 静冈绿茶可乐系冇咁甜既可乐!仲有啲绿茶香,真心唔错,值得一试~🛎 $24 静冈蜜瓜梳打比较甜,但蜜瓜味都好香!🍈
今日系旺角唱完k,真系好肚饿
又想食日本野!
就黎试下呢间沾面同拉面啦🍜

🛎 $108 (特盛)特制背脂煮干-沾面
呢个沾面份量好足!
慢煮豚肩系入口即化,好多汁!!!真系令人回味无穷🥹

🛎 $98 海幸贝出汁-汤拉面(蚬汤)
呢个系季节限定商品,一于试吓
有大量鲜蚬、炙烧豚腩、慢煮豚肩、洋葱、香葱、柠檬、虾油👍🏻

蚬同汤底嘅结合真系绝配,令整碗拉面更加丰富呀💯

🛎 $24 静冈绿茶可乐
系冇咁甜既可乐!仲有啲绿茶香,真心唔错,值得一试~

🛎 $24 静冈蜜瓜梳打
比较甜,但蜜瓜味都好香!🍈