2023-09-28
旺角宵夜串烧店秋葵 $16/翠玉瓜 $15/惹味台湾肠 $22 / 有机菠萝 $22所有串烧都会一盘上,分别有4种辣度拣,我哋拣咗小辣,串烧嘅调味好有风味,调味嘅粉喺食材上面好均匀,每一口都食到嘅香浓嘅烧烤味,秋葵同翠玉瓜都好新鲜爽脆,有机菠萝分量大大件好甜好多汁!整体都够味道又带出食材嘅美味!锡纸花甲粉 $65大大碗嘅花甲粉,成碗汤浓缩晒花甲嘅鲜甜香味,加上小辣嘅衬托,将所有嘅味道配搭落去米粉身上,真系一流,花甲嘅份量同米粉有得比拼,性价比超高!川式炒饭 $68估唔到炒饭咁有惊喜,川式嘅味道真系好特别,浓烈得来偏向慢慢渗出嚟嘅辣香味,配料都好充足有肠仔鸡蛋一啲大路嘅炒饭配搭,但系都俾佢呢个调味令到所有嘢都好入味好一致!饭粒都炒得够干身,整个炒饭都食得好滋味!可乐 $12冰红茶 $13串烧王 (祥兴楼) (旺角)旺角砵兰街147号祥兴楼地下A号舖
锡纸花甲粉 $65
川式炒饭 $68
可乐 $12
冰红茶 $13
串烧王 (祥兴楼) (旺角)
旺角砵兰街147号祥兴楼地下A号舖