旺角既HeSheEat大家一定唔可以错过,无论食物定系环境定系服务都一流,唯一缺点系我觉得座位唔够阔落(可能系我肥嘟嘟🤣)好喇⋯⋯介绍番我早两日食咗啲咩先🥥小食•单骨鸡翼配蜜糖芥末酱 $65一上枱已经闻到香喷喷嘅炸鸡味,外层炸到脆卜卜,食落鸡肉好Juicy,配埋个蜜糖芥末酱,Yummy🤤(除咗蜜糖芥末酱,仲有第二个选择水牛城酱)🥥主菜•北海道龙虾汁海鲜烩意大利饭 $158龙虾汁惹味鲜甜,蟹柳、蚬肉丶虾等配菜都新鲜好味。饭煮得软软的,混合香浓嘅龙虾汁🤤 非常喜欢这款意大利饭。•烟腩•白菌•温泉蛋芝士汁烩意大利鲜蛋面 $95热辣辣嘅意大利蛋面捞埋温泉蛋加芝士汁,好好味呀,好creamy ,烟腩&白菌只是配角。•香煎加拿大猪鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188呢款猪鞍扒外层煎到焦香金黄,咬落内里肉嫩多汁,食落有猪肉鲜味,再配上焗香蜜糖薯仔和蕃茄仔,口感一流。🥥甜品•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118卖相相当吸引,即叫即做,新鲜热辣,入口即溶的梳乎厘班戟质地,配上抹茶的微苦与黑芝麻的香醇,再加上红豆蓉,食到停唔到口呀。•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118白桃乳酪味道就带点酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就较为

好喇⋯⋯介绍番我早两日食咗啲咩先

•香煎加拿大猪鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188

🥥甜品
•宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $118

•白桃乳酪梳乎厘班戟 $118

白桃乳酪味道就带点酸酸甜甜,比起宇治抹茶黑芝麻就较为逊色,但佢哋嘅梳乎厘班戟真系造得唔错,口感绝佳

推介指数:9/10