2023-03-28 437 浏览
好多时平价既韩国野都会好劣食或者或者份量好少食唔饱;呢间系女人街既韩国野我间唔中都会去,佢呢度既豆腐锅系次次去到都必叫,lunch仲几抵食!🐷泡菜饺子烤肉豆腐锅 $60 (配饭)一上台热辣辣标晒烟,入边有豆腐,烤肉,鱼片,泡菜,蛋,粉丝同埋饺子,泡菜令到汤底有少少辣,好开胃;饺子三只大大只,饺子涵料系猪肉,泡菜同粉丝,胀卜卜料都好多;豆腐好滑,粉丝好索汤捞埋饭好好食;食到最尾都仲系热辣辣。👍🏻🐷极上牛肋骨锅 $79 (配韩国乌冬 +$5)呢个锅同饺子锅既配料大致相同,饺子换做牛肋骨,另外因为拣乌冬既关系就配菜唔会有粉丝;牛肋骨有三旧系分开上,甜甜地而且好嫩滑;韩国乌冬系烟韧弹牙,唔会话浸住汤就淋晒。👍🏻呢个价钱lunch系会包埋餐汤同餐饮,性价比之选!

🐷泡菜饺子烤肉豆腐锅 $60 (配饭)

🐷极上牛肋骨锅 $79 (配韩国乌冬 +$5)

呢个价钱lunch系会包埋餐汤同餐饮,性价比之选!
2023-03-23