2024-04-01 176 浏览
小店系近排新开,位里嘅面积唔系好大🙌🏻但胜在店员态度好好同食物价钱都唔贵🫧大部分嘅食物都唔得过$100~🔺是日餐汤当日嘅系杂菌忌廉汤,唔算好浓蘑菇味但也不错🤲🏻🔺火灸明太子酱•吉列大虎虾蛋卷 $62蛋卷配上炸虾椰菜花丝加明太子酱好夹,层次很丰富🥰炸虾很大只,炸皮不会太厚又脆🍤重点加上明太子酱令成个蛋卷更正!!只系当日蛋卷有点太熟就差少少了🤏🏻🔺明太子烟三文鱼火炙蟹棒乌冬 $98个人最钟意呢个!!每条乌冬挂上明太子酱😆明太子控表示很爱💕上面还有炙烧芝士捞埋一齐食更正🧀而乌冬口感偏淋一点,烟三文鱼唔会过咸😚🔺Vodka Pink sauce虎虾•德国肠阔条面 $126大大只虎虾又弹牙仲要剥咗壳真系大加分🤩酱汁有vodka,番茄同香草🌿感觉很开胃与阔条面也很夹😙另外配料还有德国肠和车厘茄🔺黑松露薯条🍟+$28系啤酒薯条🍻新鲜炸起真系炸卜卜会食唔停口!!再加上芝士碎系更香😆再点黑松露沙律酱真系好正🙌🏻

🔺是日餐汤
当日嘅系杂菌忌廉汤,唔算好浓蘑菇味但也不错🤲🏻

🔺火灸明太子酱•吉列大虎虾蛋卷 $62
蛋卷配上炸虾椰菜花丝加明太子酱好夹,层

🔺明太子烟三文鱼火炙蟹棒乌冬 $98

🔺黑松露薯条🍟+$28