旺角出名多cafe应该系人都知,所以今次就同朋友trytry依间食评都几好既cafe😚.吃吧招牌拼盘 $138一上碟果阵喷晒烟,当然要疯狂呃like😍 好有分子料理既感觉,好fushion😚 样样食落都好有surprise 蟹肉牛油果:用清新既牛油果包住满满既蟹肉,上面仲有青苹果片配少许海葡萄做配搭👀 有种好fresh既感觉👍🏻鹅肝酥盒:上面有阵酸味同鹅肝汁,食落更加开胃,而且仲加佐d酥盒咬落去好松脆,再慢慢渗出阵阵鹅肝味,果然鹅肝都系要配脆卜卜既野食☺️水牛芝士蕃茄:原粒既水牛芝士超级邪恶😙 再配埋清新既蕃茄仔 估唔到又几夹黑鱼子鸟蛋:黑鱼子感觉比较上少见,都几香,配埋鸟蛋感觉几特别忌廉烟三文鱼:感觉好似食紧三文鱼沙律都几fresh.芝士白酒煮海砚 $84个汁超抵赞!!超好味会上引😍 重重既拉丝芝士味有边个抵抗到🙈 我地直程后面薯条都点依个汁😂 海砚粒粒都好大只沾满个sauces 食落口除佐有海砚既鲜甜味仲好juicy 简直系正👍🏻.烤西班牙猪肋骨 $188原来会配埋薯条仲夹杂住地薯条 脆卜卜望到都好开胃😍 猪肋骨有surprise~ 整得好林好松软 超易咬岩晒我d懒人😆 而且配埋佢个
吃吧招牌拼盘 $138
吃吧招牌拼盘

忌廉烟三文鱼:感觉好似食紧三文鱼沙律都几fresh
芝士白酒煮海砚 $84

烤西班牙猪肋骨 $188
烤西班牙猪肋骨

原来会配埋薯条仲夹杂住地薯条 脆卜卜望到都好开胃😍 猪肋骨有surprise~ 整得好林好松软 超易咬岩晒我d懒人😆 而且配埋佢个秘制酱汁真系好惹味😚
软壳蟹肉酱千层面 $148
软壳蟹肉酱千层面

千层面已经够邪恶仲要黎多件软壳蟹 想人流口水咩🤤 可以见到佢整到千层面既效果 之余仲舖满肉酱 食落好juicy😍 而且软壳蟹仲要啖啖肉 一啖蟹一啖千层面 超幸福~
慢煮甜酒烩和牛面颊 $188
慢煮甜酒烩和牛面颊

已经烩到好林~食落口可以话入口即溶之😍 而且一啲都唔un食落好软嫩 虽然有满满既酱汁但依然可以食到牛既味道😚 再慢埋个薯蓉简直无得输😆
热情果接木花茶

饮品方面全部都整得好有特色,我特别推介热情果接木花茶👍🏻 一黎到已经劲吸睛,真系用个花瓶插住朵花😂 所以饮落除佐有热情果既酸味仲有啖啖都花香味~ 另外就系Chiba special drink 🍸原来系放满佐各种水果加梳打 类似杂果宾治咁👻 会由员工亲自调制再慢慢好似气泡咁喷返d梳打入杯野饮 感觉都几清新同特别 大家可以试下😚

Chiba special drink

总结,餐厅环境气氛都几好,好适合gathering😍 而且店员都好nice,我地一坐底已经有推介我地可以嗌乜👍🏻 食物特别之余质素都相当唔错~ 性价比黎讲都算几高🙆🏼
烤西班牙猪肋骨
软壳蟹肉酱千层面