2023-05-23 62 浏览
今日黎旺角食饭,经过见到呢间西餐厅,我醒起之前系荔枝角食过,好好味架,原来搬咗过嚟旺角,仲大间左好多tim😍 即刻拉埋朋友入去食!Avocado Crab Meat Tower🥑🦀牛油果配蟹肉 always perfect match😋 牛油果加咗柠檬汁入去,食落酸酸地好开胃,加上蟹肉嘅鲜甜味,真系令人胃口大开😍 极力推介呢一个小食啊🙌🏻Belacan Squid with Homemade tagliolini🍝个意粉个酱汁唔会太浓味,令到鱿鱼嘅鲜甜味更突出😝 手工意粉制作好有诚意,咬落去弹牙,食落软硬度适中,作为本店招牌,值得一试😆慢煮牛扒🥩慢煮牛扒系今晚咁多碟入边我最钟意既,真系好好味,卖相又靓🥰 之前食慢煮牛扒,好惊块牛扒好硬,但今次肉质粉嫩,油脂分配岩岩好,唔会好肥腻,又接近入口即溶~ 调味适中,突出到牛扒本身嘅肉味😍 环境阔落,坐得舒服,下次都会同朋友再黎!🥳

Avocado Crab Meat Tower🥑🦀

慢煮牛扒🥩

环境阔落,坐得舒服,下次都会同朋友再黎!🥳