2018-08-14 866 浏览
话说今日唔想出街食lunch,谂住试下新野用 food panda叫外卖🛵成日听讲经 app落单d野食会贵过平时menu好多(+20%),左睇右睇后发现呢间Paisano's Pizzeria嘅价钱喺app同实铺系一样的,于是就拣佢了✅叫左3款唔同口味嘅pizza,分别有Pepperoni Pizza、4 Cheese Pizza 、同Chicken Pesto Pizza,再加个蒜蓉卷share食🍕Pizza个size真系超级大!12”,一块顶平时两块,每人一块已经饱左😵讲返食后感先,pizza底系厚底,唔知系外卖太慢定点,个底好硬但唔脆,食食下同d topping完全分离🤨Pepperoni Pizza $30:辣肉肠都几惹味,但份量唔多,个面铺左好多芝士,有点腻4 Cheese Pizza $45:有4款芝士 (mozzarella, cheddar, provolone, parmesan),但层次唔分明,净系觉得好腻Chicken Pesto Pizza $35:鸡肉份量劲少,应该叫佢鸡丝先啱,又硬又干,有少量番红花吊一吊味,但完全冇青酱味,好失望Garlic Rolls $

Garlic Rolls $45:卖相一般,好似一饼面粉求其扫左d蒜油上去咁,个味好寡,同埋好油

食完后留下嘅印象只有油同腻🤢,冇咩事应该都唔会再encore了…